Zoals de meesten wel hebben vernomen gaan Tonnie en Anita stoppen als beheerders van de Viersprong. Zij nemen in het weekend van 29 en 30 april afscheid. We zijn hen dankbaar, dat ze ruim 10 jaar voor ons hebben gezorgd!


Vanaf 1 mei gaan we het beheer samen met de gebruikersgroepen en een aantal vrijwilligers (natuurlijk tegen een vergoeding) vormgeven.

Het zal anders zijn dan dat we gewend waren. Samen gaan we voor onszelf en elkaar zorgen. Wij hebben er vertrouwen in. De Viersprong is ván en vóór ons allemaal! En blijft dóórgaan met ons allemaal!

Wat gaat er vanaf 1 mei anders?
Zoals inmiddels bekend, gaat Franca Beckers het komende jaar de coördinatie op zich nemen.
Dit betekent dat zij de planning, de reserveringen en de voorraad gaat verzorgen. In Supersaas, het reserveringssysteem, kun je zelf reserveren.
Op de website van de Viersprong is deze te vinden bij ‘zaal reserveren’. Je maakt een account aan met je mailadres en wachtwoord. De rest spreekt voor zich.

Biljarters let op! Wanneer je gebruik maakt van de foyer moet je óók reserveren, hieraan zijn geen kosten verbonden.
Heb je nog vragen rondom reserveringen? Dan kun je Franca gewoon bellen: 06-30446060.
Ook voor je feestje of evenement is zij bereikbaar!

De Viersprong blijft open voor iedereen.
Met de contactpersonen van sommige gebruikersgroepen hebben we inmiddels afspraken gemaakt over het openen en sluiten. Benieuwd wat dit voor jou betekent? Neem dan even contact op met Franca.

In de foyer komt een koffieautomaat te staan, waar iedereen zelf een kopje koffie/cappuccino of thee kan pakken tegen een vergoeding van € 1,-.
Er komt een muntenautomaat waar je 2 soorten munten kunt kopen tegen contant geld, via de pin of contactloos.
Een halve munt kost € 1,10 en een hele munt kost
€ 2,20.
De prijzen van de consumpties komen zichtbaar op de prijslijst in de Foyer te hangen. Er staat een koelkast, gevuld met de meest gebruikte drankjes. In de muntenbox stop je de muntjes.
Je kunt dus alleen nog maar met deze munten betalen voor consumpties, zowel vanuit de koelkast als aan de bar.

Wanneer is de bar ?
De horeca zoals we die gewend zijn, is anders. Daar hebben we nu gewoon nog te weinig mensen voor. Een aantal mensen is bereid om een bardienst op zich te nemen.
Hier zijn we heel erg blij mee!

Vooralsnog hanteren we de volgende openingstijden voor de bar vanaf 2 mei:
Donderdag 20.00-24.00
Vrijdag 20.00-01.00

Het nieuwe terras:
Het wordt mooi, heb je het gezien?
Dankzij de donatie vanuit ‘de Verbinding’.
Onder leiding van ‘De Buitenkamer’ van Marion Vermeulen en ‘vd Lockant Potcultuur’ van Martien, is het terras bijna klaar en gaat het een frisse look krijgen. Houd Facebook en het Gassels Nieuws in de gaten voor meer nieuws hierover!

Nieuwsgierig geworden?
Wanneer er meerdere mensen zijn die een bardienst willen draaien, kunnen we de openingstijden uitbreiden.
Dus meld je aan bij Franca, wanneer je interesse hebt voor een taak! Dit hoeft niet wekelijks. Wanneer je 1x per maand iets kan betekenen, zijn we hier ook ontzettend blij mee!